állatos játékokNagyon sokféle állatos játék van, ennek egyik példája ez a játék. Az állatos játékok közös pontja, hogy a főszereplői az állatok és így van ez ebben a játékban is! Ez egy igazán bájos és erőszakmentes játék, a gyerekeknek is bátran ajánlom. Egy kicsi maciról kell gondoskodnunk benne, persze figyelembe véve a maci igényeit is.

Meg kell szépen fürdetned a macit, szappanozni, zuhanyozni, megtörölni stb. Fontos a játékban a megfelelő sorrend, de nem csak ez az egyetlen egy dolog amit figyelembe kell venned. Fontos a sebesség is, azaz egy bizonyos pontszámmal indulsz a játékban, ami folyamatosan fogy!

Minél több időt töltesz el, a fürdetéssel a végén annál kevesebb pontod marad, szóval nem árt ha igyekszel! Ha mindent jól csinálsz egy újabb, másik macit is rendbe kell tenned! Igazán jó, és aranyos kis állatos játék ez, ami szerintem tetszeni fog minden rajongónak!

A bejegyzés trackback címe:

https://allatos-jatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr705477666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása